Monday, April 11, 2011

main sedut-sedut dengan gearbox!

hello malaysia! sape tau gearbox, sila angkat tangan macam saya! *goyang-goyang tangan macam ucop wilcha* aku tau gearbox ni lame dah. cume tak penah rase & maybe tak hengennn pun nak rase bila tengok gearbox yang besar gedabak tu then terbayang pulak lembu dok berjalan kat atas rumput. omaigod!

semalam ayah ajak makan petang kat satu kampung. kampung ape ntah name kat Tasek. aku order bihun sup. memang the best la weyh! penuh dengan daging je. certain tempat, harga mahal tapi bukan penuh ngan isi daging tapi tauge je. fyi, aku memang kureng sikit dengan tauge! tapi kengkadang tu, telan jugak laa. family aku memang jenis tibai je makan kat mane-mane janji bersih & sedap! baru best makan sampai kenyang lepastu belahak sekuat alam. *ops, perempuan kena cover sikit. heeeee~

ni la gearbox. besar kan? ibu yang order.

ha, tudia aihhh.. sedut lagi. sedut! sedut! sedut!
*my lil sister yang ade muka bulat dan comei lote*

hasil bila disedut. sum-sum dalam gearbox. aku memang TAK MAKAN! tengok pun dah semacam. nampak macam slurppy kat 7-eleven je kan? HAHAHA

tanya ibu ape rase die? ibu cakap lemak-lemak. aiyoo!! macam mane tu??? aku tak makan bukan sebab geli ke ape tapiiiiii, nampak tak interesting bebenor.. HAHAHA daging-daging kat tepi gearbox ni aku makan, tapi part sum-sum je aku tak sanggup nak telan. huhu

ni la kuih cakar ayam. first time rase and quite nice! :)
kuih ni guna ubi keledek & gula merah. sadisnyaaaa aku baru tau~

my face without any make-up! nak pegi kampung je pun, wat pe nak make-up sangat kan. hehe terrible kan? do i care? :)

3 comments:

sueRAFE said...

yooo, sedut dengan straw terus. honestly tak berapa suka makan benda2 tulang besar2 ni, macam bazir masa. nak sedut punya payah, isi sikit bebenor. hihi

FARISUKIMI said...

bukan nk ajak org pun kn??

zarifah efa pahmi said...

tue dia gearbox kasi sedut pakai straw..haha..tau tak gearbox apa??hahhahahah...