Friday, April 22, 2011

accident memang tak sakit ! :(

2 jam lepas kejadian

such a long time tak update blog. memang banyak benda nak cerita tapi tak de mase la pulak (kalau bukak fesbuk ade mase pulak eh??.. haha) kengkawan, accident do happen anytime & anywhere. so, berhati-hati laaa korang.. aku pun tak expect bole accident jugak. finally, aku tergolong jugak dalam kategori orang-bawa-motor-dan-ada-pengalaman-accident.. LOL!

kalau ade manusia yang cakap accident tu tak sakit, memang dasar alien! sakit oiiiiii~ based on picture kat atas ni, mesti korang pikir aku sakit kat muka kan?? padahal kat muka la tak rase ape pun. kuasa Allah mungkin.. yang aku tau, aku sakit gila kat lengan belah kanan sebab luka. (nangis laju-laju, henjut-henjut bahu)

hasilnya~


2 hari lepas kejadian

once be my partner, always be my partner! ILOVEYOU even my face look horror. i know :(

4 hari lepas kejadian. siap bole berjalan sakan. hehe

14 comments:

Fairus Ibrahim said...

eh2 yang !
ni biLe excident ni ? ? ? ?

ATIRA :) said...

jumaat lepas.. :(

Fairus Ibrahim said...

mak aih . . .
takot bebeno k.fai tgk gmba tu . ngeri aih . huhu ~
k.fai xde fb so dats t xtau pape . .

skang da ok ?

ATIRA :) said...

tak de fb???? huh? sekarang okay dh laaa skit.. hehe

ps: eh, kedit tira sengket. dats y tak bole rply msg kak fai.. sorry :(

Fairus Ibrahim said...

yup , k.fai deactivate .
beLum b'sedia nak activate baLik . :(

adeh , moga cepat sembuh !
praktikaL da baes kan ?

FARISUKIMI said...

ptut la k.fai xmuncul pun dkt fb..
ingt thu dh tira xcdent..

Hananyot Lee said...

omg kak tyrex, ngeri gilaaa. smoga cepat sembuh :')

Athirah Liyana said...

uitsss... teruk nii excden..
cpt sembuh yaaa tira

nisa sudah! said...

yaallah trex...get well soon...teruk xcident kamoo!

Feeka said...

tira...fika doakan semoga cpt sembuh..sbar byk2

Far8 budak baik said...

waaa..kesina kat kau..sape suroh
naik moto naik ar kete..
aku pun penah kene..
habis kulit aku..mmg sakit..
huh..ati2 arr

nadia nabilah said...

sy doakan semoga awak cepat sembuh sepenuhnya...dan kembali cantik serta jelita seperti sediakala...Amin...kuatkan hati yer...tabah Athira...<3

Muslimah Optimis said...

semoga cepat sembuh tau.. lain kali more carefull ya.. semoga dalam lindungan Allah selalu..ameen

Cik Mira Hassan said...

ok, nmpak sgt skit..smga cpat smbuh!