Monday, November 15, 2010

Thailand Dessert

Pulut dengan Mangga

dessert ni tak try rase pun sebab kenan makan dengan santan. huisyh. kureng sikit~ tapi adik-adik cakap sedap. hmmm, ntah la. tapi better makan pulut dengan mangga pada pulut dengan durian. TAK SUKA!

Dessert campur-aduk

haha, pelik je nama dessert ni sebab aku tak tahu nak letak nama ape. dalam dessert ni ade mangga, isi ketam, fishball, meatball, football (huh???), ikan bilis, kacang, tomato and bihun jernih (aku tak tahu ape name). yang ni sedap bhaiiii! mula-mula nampak tak lalu, tapi bila dah makan, yummy sampai bole mimpi kunyah-kunyah bende ni..wahaha!

6 comments:

nisa sudah! said...

ish2...ape ni posting pasal makanan ni..
lapar2

ATIRA :) said...

hahaha.. kaki makan, mesti post pasal makanan~ :)

ordinary89art said...

sdap giler!! blnja i!!

nisa sudah! said...

hahaha...tang bwh tu mcm sedap..nnt blanje akk..LI dpt elaun rite?

hiro said...

fuh..dap oh...

hiro said...

fuh..dap oh...