Sunday, November 14, 2010

contest : kids & baby photo contest

"kids & baby photo contest"

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

pertaruhkan gambar ni. hehe yang rendah tu saye & yang tinggi tu kakak saye :)
tak silap la kan, mase ni kami nak tiru arwah opah sebab masa kecik-kecik, opah jaga kitorang. opah selalu pakai kain batik & anak tudung. so, kami pun ape lagi. amik kain batik, bagi dekat arwah opah suruh pakaikan. huhu dan hasilnya, tadaaaaa~ hmmm, i'm wondering, ape bende la yang ada dalam anak tudung aku tu sampai nampak macam aku ni capang sebelah. huhu

tag
  • intan nurul fateha
  • sis kinah
  • tyra
  • aina
  • kucing malas
  • sis nisa
  • sis nadhirah
  • nurul

8 comments:

safiyyah osman said...

hahahahaha...
comey2...
:)..
thanks join:)

nisa sudah! said...

sis nisa tu akk ker?hahahha

ATIRA :) said...

safiyyah :
time kasih and mostly welkem :)



sis nisa :
yup2, anda la tuu.. huhu :)

nisa sudah! said...

akk da lme nk msuk start kak piyah tu bt...ko xtaw akk cri pic2 lme..ntAH mane mak akk simpan so...mmg xde rezeki...dpt adiah emas putih tu..spe nk bg kan..hahahha

Miza Yusof said...

comel :)

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

hahahah .. chomellnyaaa ..gud luckk ..

meh join GA sy lak dr sabah ^^

NadHiraHiTe said...

kamo0 sungguh t0mei,dear~:))

kay yea said...

gd luck yep~~