Friday, March 25, 2011

bapak handsome anak comey!!

Eliana, Alexa and Jorge Narvaez

Family ni sangat cute kot! serius aku minat gila! Jorge Narvaez ni penyanyi tak silap aku. die selalu jugak la wat video dengan anak die si Alexa. aku rase, Alexa ni semua lagu die hafal. memang best kalau diorang duet.. yang paling penting, aku minat Eliana. tengok laaa pipi die. gebu-gebu macam pau.. kalau dekat, dah lame aku picit-picit pipi dia tuuu.. haha :)

Alexa Narvaez
pandai menyanyi & buat muka ntah ape-ape. hehe

Eliana Narvaez
kan aku dah cakap tadi. pipi die sangat montok! huhu

video

meh kite cekidaout video ni. Jorge record mase die hantar anak-anak die pegi salon. ya Allah, memang superb la salon kat tempat omputih nun!! kalo kat malaysia ade salon macam ni, konfem budak-budak hari-hari nak potong rambut. memang terbaekkk!


ps : will be upload soon video Jorge feat Alexa :)

2 comments:

Afifi said...

suka gambar kau kat tepi

alongxp said...

uuu..comel...
p/s: sy tag kamu tau...
http://kakicandid.com/blog/2011/03/28/entri-kongsi-idea-laptoppc/