Thursday, August 5, 2010

CONTEST SAYA MAHU TEMPLATE COMEL!

finally, ada jugak contest tira nak join..hehe love soo much contest2 macam2 ni..
bukan kena duit pun kan, so tak kesah sangat.. daripada blog tira sunyi sepi, baik tira join contest2 such as this! :)

Hari ni tira nak join contest yang sangat chomel~ sebab title die pun "CONTEST SAYA MAHU TEMPLATE COMEL!" penganjur die, si Budak Nakal yang tira rasa macam nak je cubit2 die..haha
malas nak cite panjang2, let's went through this cutie contest~!

cara2 nak join, sangat2 mudah.. budak2 kecik pun, mesti tahu. (take note: budak kecik yang terer IT and budak yang bukan bila jumpa laptop, die jilat2. euw!)
  • korang cuma perlu copy paste code dan buat satu entry dengan tajuk asal " Contest Saya Mahu Template COmel ! ! ! "...Mudahkan?...

http://kozumi.sepaku.net/wp-content/uploads/2010/08/contest-blog-budak-nakal.png

Blog Budak Nakal Akan mengadakan contest " Contest Saya Mahu Template COmel ! ! ! " di mana pada para pemenang akan mendapat hadiah istimewa khas dari pemilik blog Budak Nakal iaitu kozumi_ro.Cara menyertai contest ini amat mudah kerana para peserta hanya perlu copy dan paste Entry yang telah di sediakan.Untuk Maklumat lanjut tentang contest ini anda boleh mendapat keterangan di sini:-


http://kozumiro.blogspot.com/2010/08/contest-saya-mahu-template-comel.html


HADIAH2 YANG DITAWARKAN!
Akan mendapat template yang koz sedang pakai ini,dan design header dan sidebar akan koz ikut keinginan si pemenang...

2)Akan mendapat ruangan iklan selama 2 bulan iklan tersebut akan di design koz sendiri dan akan di letak di bawah header blog ini...

Tarikh tutup penyertaan adalah pada tanggal 31 ogos 2010 pada pukul 12 tengah hari.Selepas tarikh tersebut jika ada sebarang penyertaan ia tidak akan di layan...

Cara untuk mendapatkan pemenang koz akan meminta adik kesayangan koz untuk membuat cabutan...

Apa macam?mudah tak...Jadi tunggu apa lagi?...Moga berjaya...

2 comments:

kozumi_ro said...

Mekacih,anda peserta ke 42 dalam contest ini^^,...

ATIRA :) said...

welkem2..
tira dh jadi ur official contestant!
hooray~! :P