Thursday, March 17, 2011

wishlists yang tak tercapai.

tak salah pun kan kalau kite berangan. tapi kalau berangan saje pun tak guna. effort kena la ade same..hehe bila pikir balik, better tak de duit pada berduit. sebab kalau ade duit pun mesti beli benda bukan-bukan. tambah-tambah kaki online shoppping. nampak lawa je, mula laa order then cepat-cepat suruh pakwe bank-in kat owner.. haha tapi, dunia sekarang memang perlukan duit. sampai masok toilet pun kena charge. toilet VIP kat KLCC. i likeee~ (tetiba jee.. huhu) guys, lets cekidout my wishlist yang tak tercapai dari dulu. alahaiiiii~

jam tangan ELLE
(not specified for this design. any design of ELLE watch)

jam ELLE memang aku nak dah lame dah. since sekolah tak silap. tapi nak buat macam mane. no money, no ELLE.. sekarang ramai dok kecoh-kecoh pasal guess laa, fossil laa, swatch laa.. once i get this one, i will tell you! bila tahun pun tak tau la kan. hehe :)

love birds

burung ni lebih kurang macam kakak tua tapi size die kecik skit. comel kan? kalau pegang mesti rase nak gomol die sebab cute and bulu halus. omjay!! sukanyaa~ penah la jugak usha harga kat pet's house. mak aiiiii, mahal gila kot. nanti kalau dah dapat, aku letak pic love bird ni banyak-banyak dalam blog eh. :)

white rabbit

si kenit yang suka lompat ni memang nak sangat2! sampai ade senior kat poli (kak ekin) dah offer satu. rabbit die beranak banyak sangat, tooo bad, ibu pulak tak suka. ibu cakap susah nak bela la, taik busuk laa..haha tambah-tambah bila aku yang cakap nak bela. lagi la die 50-50 nak bagi. anak yang terrrlebih rajin. huhu better bela rabbit pada kucing kan. *sob3 ;(


ps: baru perasan aku pencinta haiwan. haha tapi kucing tu, sorry laa. takut!!

4 comments:

Amy Abdul Rahman said...

serious jam tuh lawa gila :) jambuu

- GC - said...

aku sokong. jam tangan tu memang lawa...

ATIRA :) said...

Amy Abdul Rahman : lawa kan?? merah jambuuuu~ hehe


-GC- : sangat2 lawa! :D

naienOnly said...

kita sukaaaa rabbit ! huuu tapi mama ta bgi bela. T__T