Tuesday, March 29, 2011

Chris Medina. sape tak kenal die, tengok sini!


Chris Medina. nama ni maybe tak se-famous Bruno Mars, Lady Gaga, Taylor Swift or Atira Wahid. *alamak,famous ke?? HAHA chris medina ni salah sorang peserta uji bakat American Idol 10 dari Milwaukee.. at first tengok video mase ujibakat, okay-okay je. tapi bila dengar single terbaru die What A Words, fuh.. tangkap leleh beb!


Chris Medina ade tunang cun sangat-sangat. nama die, Juliana Ramos.. sape tak caye, tengok la gambar kat bawah ni. diorang dah plan pun nak kawin. suke sangat bila tengok cara Chris Medina ni lamar tunang die. so sweeetttttt~

cantik kan? jeles makkk~ hehe

tapi, toooo bad. juliana ni accident. part of his body paralyzed atau dalam bahasa melayu, die lumpuh. otak die pun tak dapat berfungsi dengan baik sangat. sangat dasyat kesan impak dari accident tu.. sian sangat kat die. tapi ape bole buat. dah takdir die.. yang paling aku respect, even tunang die separuh lumpuh, Chris Medina still sayang and jaga tunang die. OMG! zaman sekarang susah kot nak jumpa lelaki macam ni. wa respect same lu laa brader!

gambar ni mase Chris Medina datang audition American Idol. tengok! die bawa jugak Juliana Ramos. i think he is one of kindest person in this planet. heeeee~ :)

3 comments:

Fea Fieza said...

A'a aku ada tgk masa chris nie audition.. !
siryes tunang dia cantik tp dia accident lak..
masa juri soh tunang dia masuk n chris nyanyi lagu, aku nangis kot kehkeh..

Kumbang Jingga said...

boleh tahan lah cun..heheh

k.h.a.l.i.l.a said...

teharunye kalau ade laki cmnih T_T