Wednesday, March 16, 2011

birthday boy! (11 Mac 2011)

okay, lama gilaaaa tak update blog sebab mood rajin hilang. maybe sebab line jtp.net tak bole pakai..haha (line ni je bole bukak facebook kalau kat tempat praktikal ni) sape tak tau password, nasib laaa korang.. lalala~

i can see your adam's apple, honey! hehe

HAPPY 20th BIRTHDAY, SAYANG!!
yey, b dah tua.. no more teen for you..haha

birthday hati-manis ni hari jumaat. so, hari sabtu je la yang bole celebrate pun sebab aku balik kedah. tu pun nasib baik ade kenduri arwah tok kat kampung. kalau tak, tak tau bila laa bole celebrate. tak pasal-pasal ade orang merajuk. heeee~

hati-manis datang fetch kat rumah tok dalam pukul 11.30am then teros pegi city plaza. masing-masing perut tong. pe lagi, lapar laa! serang Secret Recipe. before that draw duit kat atm sebab nak bayar duit jam.. hadiah hati-manis tahun ni jam. sebab die berkenan sangat dengan jam ni. hantu jam! sikit-sikit beli jam. ape yang best pun tak tau.. pegi kelas lewat jugak. bukan on-time pun even ada banyak jam. opssss! haha

present for this year!
tak termasuk suprise things like video & biggest handmade birthday card
(sorry for the picture's quality)

then balik rumah tok ambik dua orang budak ni. bawa diorang pegi tasik kat Jitra. nice jugak kat sane. memang besttt!! tak rugi pun kalau pegi sana.. macam2 aktiviti korang boleh buat. i mean, aktiviti yang halal. bukan yang haram! hahaha kalau nak tahu harga or aktiviti yang boleh korang buat, bole tengok kat blog hati-manis.

ni la aktiviti kami. keje dok posing. tapi memang tak tipu. tempat ni lawa la jugak kalau pengantin-pengantin nak buat photoshoot. hai tu pun ade jugak 2-3 pasang pengantin berphotoshoot.. waa~ tak sabar nak kawin! huhu

i like this one
credit to Faris Aiman

sorang tukang ambik gambar, sorang tukang posing, sorang lagi tukang perabih duit makan! *wink2!


note sekadar ingin berkongsi info : 11 Mac 2011 jugak laa tarikh Jepun dilanda musibah gempa bumi & tsunami. let's pray for Japan. memang diorang penah jajah Malaysia suatu ketika dahulu tapi let bygone be bygone. :)

3 comments:

chot ok..! said...

cemburu,kuar xajak sya..
sje nk menyemak jb..rindu ko trex..:)

ATIRA :) said...

takpe, nanti balik penang, kite kuar same2 eh??:)

Hanya diriku said...

hhaahaha....sweet....:D