Friday, February 25, 2011

maher zain kirim salam!!

tajuk tak masok langsung dengan entry kali ni. saja gedik-gedik letak sebab i've no idea. heeee~ dulu ade blog, rajin bebebor nak update. sekarang tengok blog-blog orang lain, kemain hebat.. update je memanjang.. actually nak cite pasal ni.....

KENAPA KITA TIRU MAT SALEH TAPI MAT SALEH TAK TIRU KITA???

huh?? pa dia tuuu? meh sini nak explain. okay, as you all sume-sume ni tau kan, asal orang marah je mesti dok sebok cakap "what the hell, man~" or "what the f**k, yo!!" or "such a bitch!" or "haremmmm~"(ops, ni bukan ye.. yang ni slang for word haram. bila mat saleh sebut mesti bunyi lain kannn?) tapi penah tak korang dengar mat saleh cakap "bangang la!" or "siottttt~" or "kepala hotak kau!".. sure tak penah kan????

ps: ni je yang nak cakap. renung-renungkan. heeeee~ :)

4 comments:

zarifah efa pahmi said...

omjerkkkk,haha,
jap teman tengah pikior,
:p

UYC said...

ehh ade mat saleh salu ckp apa kaber sambel belecan :P ehehehehe

ATIRA :) said...

efa : meh kite pikior ramai2~ haha

ATIRA :) said...

UYC : itu mat saleh maken sambel belecen??? good~! haha