Sunday, December 5, 2010

sawwadikap~

blog sendiri so wajib ade gambar sendiri! haha
fuh! kening belah kanan tu, memang tak bole wat ape dah. terbelah je keje.. am i an alien? huwaaaa!!

ha! sekarang baru ade mood nak update blog sebab busy je memanjang. plan nak update semalam tapi tak sihat. sikit-sikit tak sihat. aiyak! tak suke, tak suke tau. :( hari tu teman ayah main bowling. ade pertandingan pe ntah. yang pasti ramai pak cik tak muda main. maybe pertandingan warga kurang muda kot. haha and guess what?? ayah dapat top 10! hadiah?? RM 40.. hehe jadi la pade tak dapat ape kann..huhu

ayah main bowling, kitorang pun round-round la kat ipoh parade tu. ade pameran pasal thailand. sawwadikap~ :)

bajet comei! tapi memang pun. haha *shame on me~

muka beruk! haha sangat funny time ni sampai orang len pun sebok pandang kitorang macam betol-betol nampak berok. cissss!!

si sepet yang minat Korea. hopefully, aku dapat adik ipar macam korea nanti. haha