Wednesday, December 8, 2010

new addiction!!

nak ni!!

nak ni jugak!

nak yang ni punn!!!!

tiba-tiba rase nak kasut macam ni. hebat kan? nampak stylo milo je if pakai. baru gempak orang tengok. tambah-tambah bila pegi kenduri kat kampung. "fuyoh! budak tu nak datang kenduri ke or nak buat show ala-ala Lady G??" kuikuikui.. kepada para ulat bulu naik daun di Malaysia, better be watch out if korang nak kacau anak dara orang kalau tak nak kena ketuk dengan benda tajam ni. HAHA wondering~ mendalah ni either stiletto or high heels. hehe nampak sangat aku kena banyak study bab-bab ni.

anonymous : aiya kau atira, name je pompuan..
atira : helloooo, bukan semua pompuan tau kayh pasal ni..huh! (proud to be myself..HAHA)

nota hati-limpa-jantung: ape beza stiletto dengan high heels? anyone??????

2 comments:

Iluffyou. said...

i got yang second one punya. memang 'bangga' bila berjalan. but sampai waktu nak bukak, memang terkehel lah sikit. leceh. haha.

ordinary89art said...

smart