Sunday, December 5, 2010

kuala kangsar

jalan-jalan pegi Kuala Kangsar sebab ade wedding yang kena attend. makanan? tak berape sedap sebab too sweet. auh! what a bad day. cadang nak jugak rase ayam masak merah yang yummy dan gempak bagai, last-last...hmmm. sabor je laa. after makan, ajak ayah jalan-jalan pulak. even KK tak de ape sangat, janji nak jalan jugak sebab holidays ni pecah rekod my family tak pegi mane-mane.. (nangis laju-laju, henjut-henjut bahu.. sobs, sobs, sobs)

sape nak isi tempat kosong ni angkat ketiak cepat.! ops, maaf.. it's just for my hati-manis. hehe :)

Jeti Kuala Kangsar

Masjid Ubudiah Bukit Chandan

muncung-muncung tenuk, muncung lagi aku. nampak sangat aku lagi hebat pada kau, tenuk! huahuahua~

best picture of the day! hooray~

3 comments:

FARISUKIMI said...

bgus ye...
singgah masjid..
alhamdulillah..

ATIRA :) said...

amiinn.. hehe :)

ordinary89art said...

g kk kne rasa cendol n laksaa