Monday, November 8, 2010

kalau berpacaran.

jumpa si hati-manis busuk masam! kawan cakap, lawa ari ni.. aku jawab, nak jumpa pakwe, kena lawa2. HAHAHA
tangan ketar2 sebab excited ade sale 50%! hmm, stokin blkg tu tak sale ke toke?
pilih jangan tak pilih. sale bukan selalu. so, ape lagi. amik semua ape yang patut. cepat hati-manis cepat. kang kena sambar ngan apek tua tu. cepat!! okay, dah dapat SATU baju. (senyum).
tak payah nak muncung. macam tenuk handsome dah tengok. haha jangan marah. iloveyou,syg! :) orang lain yang try baju, orang lain yang pose lebih. tengok! kaki angkat2 plak. elehhh!!
alolololo. kucikucikuci. tomey nyeee~

ha! ni lagi sorang makhluk tuhan paling seksi. tangan ketar2 sebab excited tak ade SALE :(
borong barang make-up even kena dengar makhluk tuhan yang tak brape seksi tu bebel. grr~
p/s: tobat nak beli mascara SilkyGirl dah!
potong kuku tu! kalau tak potong, i sumpah u jadi katak!
ha, tahu takut.. sian die. last2 kena potong jugak kuku panjang tuu. nak simpan wat pe ntah. korek khazanah hidung kot. HAHAHA
super skull with super skeleton. bole?? hehe

gatai nak amik gambar even muka penuh ngan jerawat gatal. time2 nak dating plak die datang. haisyh~ babai! :)

7 comments:

zOeY zAu YaH said...

^___^

ATIRA :) said...

:)

NadHiraHiTe said...

suwit 0ke~suke nauuu kamo0 gn faris...:)

nisa sudah! said...

mane2 jerawat...hahah
auww..sgt manis...
dimana kah sale itu???
dan anda mmg garang hokeyh..hahha

ATIRA :) said...

sis nadhirah : time kasih kakak cun..hehe



sis nisa: di sini! di sini! haha kat QB laa. trex, mesti la grang. kan datin kann?? HAHA

nurul said...

Haha terbaik lah pasangan ni. Bab potong kuku tu sempoi. sempat pulak bawak pengetip kuku. Hahaha cayalah trex!

nisa sudah! said...

kat qb kewr??
aiyak...lme gile x habis kan doit dgn shupping ni...hahahah
haah ko mmg garang..akk penah pasan k mrh someone..tp x hengat..kahkah