Sunday, October 31, 2010

Brownie Tiramisu

lihat! lihat! lihat! mendalah kat atas ni terrrrr sangat la sedap ambo kecek kop demo! walaupun ambo dok minat sangat dengan bende2 manis ni, ambo gagah jugok telan sebab SEDAP.! (kecek klate sikit ari ni. TAHNIAH KELANTAN SEBAB MENANG PIALA MALAYSIA 2010!)

dah potong sikit, baru terasa nak amik gambar. last2 jadi la gambar ta santek macam ni. even angle dah macam guna slr kannn?? haha

yummy~!

bukti dah tak sabar2 nak makan and telan kek ni sampai gambar pun dah blur & terketar2.. wahaha!

6 comments:

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

sedep nye aiskrim 2..
mcm nak beli la pulak !
blnje boleh!

Miss Sunshine said...

haishh...ni rase nk beli aiskem..weee

ATIRA :) said...

fizah : blanje? bole2. hehe :)



miss sunshine : beli cepat! kang mengidam~ hehe :)

Nurul Natasha Nazri said...

Sedap woooo. Lm tak nampak? (tasha)

Nurul Natasha Nazri said...

eh, visit la jommainsoroksorok.blogspot.com okay? ;)

ATIRA :) said...

tasha: omaigod! lama tak jumpa. dah visit2 dahh cik nurul :) hahaha rindu weyh!