Friday, August 6, 2010

cupcakes

huwaaa! :'( jeles gile kot.. tira terbaca satu entry blogger yang kiut-miut ni. entry pasal........

sorang laki ni, minat dekat kawan si blogger ni.. then, korang tahu ape laki tu buat? die buat cupcakes lebih kurang dalam 9 cup by his own for that girl.. one of his cupcakes tu, die tulis 'be my GF?' bagi tira sweet sangat! sebab jarang kita tengok a guy baked a cake.. for him, caya lar bro!! :)
hasil berkat cupcakes die yang molek2 belako tu, die di-accept oleh that pretty and lucky girl..

nota hati-limpa-jantung: guys di luar sana, if nak tackle tira kena la pandai romantik macam laki ni..hehe! Insyallah permohonan anda dipertimbangkan dan diterima. HAHA :)

2 comments:

kk said...

comelnyaaa boyy tu buat mcm tu

one said...

hahahaha